Firemné magnetky ako užitočný reklamný predmet

S konkurenciou, ktorá neustále rastie, je dôležité nájsť kreatívne a efektívne spôsoby, ako sa predstaviť svojim potenciálnym zákazníkom. Jedným z takýchto efektívnych a cenovo dostupných reklamných nástrojov sú magnetky alebo magnetické vizitky. Tie môžu príjemne prekvapiť aj v dnešnom svete plnom online-u. 

Magnetky sú malé, ale majú veľký potenciál. Sú ľahké a prenosné, čo z nich robí ideálny reklamný darček. Prečo by sa vaša firma mala rozhodnúť pre magnetky ako reklamný nástroj?

Magnetky sa často umiestňujú na chladničky, ktoré sá nachádzajú takmer v každej domácnosti alebo kancelárii. Vždy, keď niekto pôjde otvoriť chladničku, padne jeho pohľad na vašu reklamu. Je to neprehliadnuteľný reklamný priestor, ktorý vás každodenne pripomína zákazníkom. Magnetka pritom môže byť užitočná – vašim zákazníkom môže pripomenúť otváracie hodiny, telefónne číslo na servis či info linku, alebo poradiť v množstve tém – v oblasti zdravia, životného štýlu, vzdelávania, poistenia či servisu.

Magnetky majú dlhú životnosť. Pretože ich zvyčajne nepoužívame len raz, ale umiestnime si ju na viditeľné miesto, vaša reklama bude v kontakte so zákazníkom dlho po jej distribúcii. To znamená, že za každou magnetkou stojí množstvo pohľadov :)

Prispôsobte si magnetku podľa vašich predstáv

Nápadom sa medze nekladú- Magnetky môžu byť ľahko prispôsobené požiadavkám a potrebám vašej firmy. Môžete na nich umiestniť fotky, firemné logo, kontakty, rôzne dôležité a užitočné informácie. Možnosti sú neobmedzené.

Magnetky nie sú len nákladovo efektívnym reklamným darčekom, ale vytvárajú tiež pozitívne pocity u zákazníkov. Ľudia si cenia užitočné predmety, ktoré im uľahčujú život, a magnetky sú jedným z takýchto drobných kúskov, ktoré sa stávajú súčasťou každodenného života.

Príklady využitia firemnej magnetky 

Magnetky sa môžu využívať v rôznych odvetviach a rôznymi spôsobmi. Ako napríklad?

Kozmetické a zdravotné kliniky

Distribúcia magnetiek s kontaktom na kliniku alebo dôležitými informáciami o zdraví môže byť užitočným spôsobom, ako udržíte klientov v kontakte.

Reštaurácie a kaviarne

Magnetky so špeciálnymi ponukami alebo s kontaktom na donášku môžete rozdávať zákazníkom, aby ste ich prilákali späť.

Autoservisy a domáce servisy

Magnetky s telefónnym číslom na autoservis či opravára je užitočnou pripomienkou, ktorá sa zíde presne vtedy, keď ju potrebujete. 

Detské obchodíky

Magnetky s detskými motívmi potešia deti aj rodičov.

Vyskúšajte aj vy tento reklamný predmet

Magnetky sú jedným z tých reklamných predmetov, ktoré majú potenciál rozšíriť povedomie o vašej firme a udržať ju v mysliach zákazníkov dlhodobo. S ich nízkymi nákladmi a vysokou hodnotou sú ideálnym spôsobom, ako sa prezentovať vo svete konkurencie. Rovnako ako magnet, ktorý priťahuje kov, magnetky môžu priťahovať nových zákazníkov k vašej firme.

Ak hľadáte efektívny spôsob, ako zvýšiť povedomie o svojej firme a získať nových zákazníkov, neváhajte investovať do magnetiek ako reklamného nástroja.