Pritiahnite magnetkou milovníkov umenia a kultúry

Kultúrne inštitúcie, ako múzeá, divadlá, hrady a zámky, ponúkajú verejnosti úžasné zážitky plné histórie, kultúry a umenia. Mnoho z nás si práve z takýchto návštev prináša domov magnetky, ktoré nám pripomínajú krásne chvíle ešte dlhé roky. 

Magnetka na chladničku sa môže zdať ako malá vec, ale má obrovský potenciál. Prečo je táto skromná magnetka ideálnym reklamným nástrojom pre kultúrne inštitúcie?

Chladnička je miesto, ktoré navštevujeme niekoľkokrát denne, takže ak tam máme magnetku, pozeráme sa na ňu viackrát denne. Budeme si pripomínať krásne chvíle, ktoré sme u vás strávili a raz si povieme – čo keby sme sa tam šli zasa pozrieť? 

Magnetka je cenovo dostupným reklamným predmetom, ktorý je možné ľahko distribuovať na výstavách, koncertoch alebo iných kultúrnych podujatiach. Návštevníci ju môžu vnímať ako originálny darček a pamiatku na návštevu vašej inštitúcie.

Magnetky môžu byť ľahko prispôsobené potrebám vašej inštitúcie. Môžete na nich umiestniť obrázky z vašich zbierok, informácie o nadchádzajúcich udalostiach alebo kontakty na webovú stránku. Sú to ako malé plátna, na ktorých môžete prezentovať svoje jedinečné umenie a kultúrnu hodnotu.

Ako môžu rôzne kultúrne inštitúcie využívať magnetky na chladničku na svoju propagáciu?

Múzeá: Magnetky môžu obsahovať miniatúrne reprodukcie obrazov, artefaktov alebo informácie o stálych a dočasných výstavách.

Divadlá: Umiestnite na magnetky fotografie z predstavení, profily hercov alebo fotku budovy. 

Hrady a Zámky: Magnetky môžu mať obrázky hradov a zámkov, otváracie hodiny či informácie z histórie miesta.

Magnetka na chladničku je viac než len drobný predmet. Je to silný nástroj pre propagáciu kultúrnych inštitúcií, ktorý môže zvýšiť povedomie, robiť radosť vašim návštevníkom a pripomenúť ľuďom krásu a bohatstvo kultúry. Sú cenovo dostupné, ľahko prispôsobiteľné a majú dlhú životnosť.